Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://elib.belstu.by/handle/123456789/14457
Название: Application of cryoscopy for detection of milk adulteration by ammonia
Авторы: Vetokhin, S. S.
Podorozhnyaya, I. V.
Ключевые слова: стерилизованное молоко
производство молока
буферные свойства молока
фальсификация молока аммиаком
Дата публикации: 2013
Издательство: BSTU
Библиографическое описание: Vetokhin, S. S. Application of cryoscopy for detection of milk adulteration by ammonia / S. S. Vetokhin, I. V. Podorozhnyaya // Proceedings of BSTU. – Minsk : BSTU. – 2013. – № 3. – P. 197-199.
Краткий осмотр (реферат): The results of researches of freezing temperature and titratable acidity of milkforcibly adulterated by ammonia are given in the article. Samples of the sterilized milk are used for researches. To reconstruct the origin of the phenomena the conditions of high acidity milk production are considered in details. The process of natural souring of sterilized milk is analyzed. Buffer properties of milk are described. Much attention is paid to the description and discussion of occurring processesat introduction of additives of water solution of ammonia.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://elib.belstu.by/handle/123456789/14457
Располагается в коллекциях:2013, № 4

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
50.pdf142.15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.