Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://elib.belstu.by/handle/123456789/14715
Название: Changing of milk freezing temperature after introduction of new requirements to its acidity
Авторы: Podorozhniaya, I. V.
Vetokhin, S. S.
Ключевые слова: молоко
молочная продукция
кислотность молока
замерзание молока
температура замерзания молока
Дата публикации: 2014
Издательство: BSTU
Библиографическое описание: Podorozhniaya, I. V. Changing of milk freezing temperature after introduction of new requirements to its acidity / I. V. Podorozhniaya, S. S. Vetokhin // Proceedings of BSTU. No. 4. – Minsk : BSTU, 2014. – P. 197-200
Краткий осмотр (реферат): The article deals with some consequences of changing requirements to the level of cow milk acidity under different thermal treatment. The factors, which affect the normalized acidity values of raw milk, are under consideration. The interconnection of cryoscopic temperature and titratable acidity of the product is shown. The general dynamics of freezing temperature changes of heat-treated milk has been traced by the example of three finishedproducts from well-known Belarusian producers for a few last years. It is shown the decrease of freezing point for milk products after introduction of more stringent requirements to acidity of the raw material.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://elib.belstu.by/handle/123456789/14715
Располагается в коллекциях:2014, № 4

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
50.pdf147.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.