Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://elib.belstu.by/handle/123456789/6508
Название: Methods of residual quantities of antibiotics and inhibitors detection in raw milk
Авторы: Oliferchik, А. P.
Al-Hammash, N. M.
Kuchminskaya, A. S.
Ignatenko, A. V.
Ключевые слова: обнаружение антибиотиков
микробиологические методы
антибиотики
ингибирующие вещества
молочная продукция
Дата публикации: 2012
Издательство: BSTU
Библиографическое описание: Methods of residual quantities of antibiotics and inhibitors detection in raw milk / А. P. Oliferchik [et al.] // Proceedings of BSTU. Issue 4 : Chemistry, organic substances technology and biotechnology. – Minsk : BSTU, 2012. – P. 137-139
Краткий осмотр (реферат): The article is devoted to the problems of detection of residual quantities of antibiotics and inhibitors in raw milk. It was analyzed the following microbiological methods: substances diffusion into agar, reductase probe, biocalorimetry and biotesting of microalgae motion. In the publication was shown that methods of biocalorimetry and biotesting of Euglena gracilis motion allow to increase sensitivity of antibiotics detection and to decrease time and labour inputs for analyses. These methods may be recommended for practical application at dairy farms and dairy processing enterprises.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://elib.belstu.by/handle/123456789/6508
Располагается в коллекциях:2012, № 4

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
033oliferchik-a.-p.-al-hammash-n.-m.-kuchminskaya-a.-s.-ignatenko-a.-v.-methods-of-residual.pdf269.2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.