Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://elib.belstu.by/handle/123456789/20564Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Paul, E. E. | en |
| dc.date.accessioned | 2017-05-17T11:31:15Z | - |
| dc.date.available | 2017-05-17T11:31:15Z | - |
| dc.date.issued | 2013 | - |
| dc.identifier.citation | Paul, E. E. Error determination of the formulas used for recalculation of wood strenth factors on 12% moisture content / E. E. Paul, A. V. Kozel // Proceedings of BSTU. No. 1. – Minsk : BSTU, 2013. – P. 167-170 | en |
| dc.identifier.uri | https://elib.belstu.by/handle/123456789/20564 | - |
| dc.description.abstract | The article snows that while recalculating wood strength factor on the standard 12% moisture content the formulas used give a considerable error. Especially substantial error (7–9%) is ob-served at recalculation of the wood strength tested at the extreme values of the bound moisture range (0% and 30%). Depending on the wood moisture during testing the established error values permit to introduce the necessary corrections into the recalculation results according to the formulas. A method of more precise recalculation of wood strength on 12% moisture content is given in the article. | en |
| dc.format.mimetype | application/pdf | en |
| dc.language.iso | en | en |
| dc.publisher | BSTU | en |
| dc.subject | пересчет прочности древесины | ru |
| dc.subject | погрешность вычислений | ru |
| dc.subject | прочность древесины | ru |
| dc.subject | влажность древесины | ru |
| dc.title | Error determination of the formulas used for recalculation of wood strenth factors on 12% moisture content | en |
| dc.type | Article | en |
| dc.identifier.udc | 630*812.7 | - |
| Располагается в коллекциях: | 2013, № 1 | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Paul_error determination.pdf | 277.92 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
