Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.belstu.by/handle/123456789/49181
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кузьмянкоў, Міхаіл Іванавіч | - |
dc.contributor.author | Пячкоўскі, Уладзімір Васільевіч | - |
dc.contributor.author | Мартынчык, С. П. | - |
dc.contributor.author | Бурая, І. Т. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-06T07:38:08Z | - |
dc.date.available | 2022-07-06T07:38:08Z | - |
dc.date.issued | 1974 | - |
dc.identifier.citation | Атрыманне метафасфату свінцу / М. І. Кузьмянкоў [і інш.] // Весці Акадэміі навук БССР. Серыя хімічных навук. - 1974. - № 6. - С. 102-106. - Бібліягр.: 16 назв. | ru |
dc.identifier.uri | https://elib.belstu.by/handle/123456789/49181 | - |
dc.description.abstract | Зробленая аўтарамі спроба атрымаць монафасфат свінцу, поўнасцю адмыты ад залішняй H[3]PO[4], не ўвянчалася поспехам, хоць для гэтых мэт былі выкарыстаны розныя арганічныя растваральнікі, уключаючы абсалютны эфір. Гэта тлумачыцца, відаць, гідролізам, які выкліканы прысутнасцю слядоў вады ў экстрагенце, а таксама раскладаннем адназамешчанага фасфату да фасфатаў больш высокай ступені замяшчэння. У сувязі з гэтым цікавым прадстаўляецца метад атрымання метафас'фатаў шляхам сумеснага тэрмічнага раскладання фасфатаў амонію і солей металаў. | ru |
dc.format.mimetype | application/pdf | ru |
dc.language.iso | be | ru |
dc.subject | метафасфат свінцу | ru |
dc.subject | тэрмаапрацоўка | ru |
dc.subject | карбанат свінцу | ru |
dc.subject | атрыманне метафасфату свінцу | ru |
dc.subject | метафосфат свинца | ru |
dc.subject | термообработка | ru |
dc.subject | карбонат свинца | ru |
dc.subject | получение метафосфата свинца | ru |
dc.title | Атрыманне метафасфату свінцу | ru |
dc.type | Article | ru |
dc.identifier.udc | 661.638 | - |
Appears in Collections: | Научные труды |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кузьмянкоу_Атрыманне.pdf | 538.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.