Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://elib.belstu.by/handle/123456789/6485
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorSedykh, V. А.en
dc.contributor.authorShcherbakov, V. N.en
dc.contributor.authorProskurin, G. V.en
dc.contributor.authorUss, Е. P.en
dc.date.accessioned2017-02-24T14:00:52Z-
dc.date.available2017-02-24T14:00:52Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationProperties of thermoshrinked films based on polyvinylchloride / V. А. Sedykh [et al.] // Proceedings of BSTU. Issue 4 : Chemistry, organic substances technology and biotechnology. – Minsk : BSTU, 2012. – P. 53-57en
dc.identifier.urihttps://elib.belstu.by/handle/123456789/6485-
dc.description.abstractDependence of thermal shrinkage of films based on polyvinylchloride (PVC) on temperature is established. The technique of determining PVC film shrinkage speed within a wide interval of temperatures is developed. The effect of the content of the plasticizer and heat treatment on the physicomechanical parameters of PVC films is shown. The influence of the duration of mixing the components of the mix on physico-mechanical parameters of PVC films is established. Linear equations of regression of temperature rise kinetics in the course of mixing the ingredients in a high-speed agitator and those of subsequent kinetics of cooling the mix at mixing are obtained.en
dc.format.mimetypeapplication/pdfen
dc.language.isoenen
dc.publisherBSTUen
dc.subjectтермоусадочные пленкиru
dc.subjectпленки ПВХru
dc.subjectтермообработка пленокru
dc.subjectтермическая усадкаru
dc.titleProperties of thermoshrinked films based on polyvinylchlorideen
dc.typeArticleen
dc.identifier.udc678.029.46-
Располагается в коллекциях:2012, № 4

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
013sedykh-v.-a.-shcherbakov-v.-n.-proskurin-g.-v.-uss-e.-p.-properties-of-thermoshrinked-films.pdf225.2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.