Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.belstu.by/handle/123456789/65747
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Снісарэнка, К. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-23T11:30:32Z | - |
dc.date.available | 2024-05-23T11:30:32Z | - |
dc.date.issued | 2004 | - |
dc.identifier.citation | Снісарэнка, К. Л. Французскі вопыт прыватызацыі (1993-1997 гг.) / К. Л. Снісарэнка // Труды Белорусского государственного технологического университета. Серия 5. Политология, философия, история, филология. - 2004. - Вып. XII. - С. 138-143. - Бібліягр.: 18 назв. | ru |
dc.identifier.uri | https://elib.belstu.by/handle/123456789/65747 | - |
dc.description.abstract | Артыкул прысвечаны праблеме развіцця прыватызацыі ў Францыі. Аўтар аналізуе заканадаўчую базу i вынікі праведзеных рэформ у перспектыве скарыстання найбольш эфектыўных метадаў i прынцыпаў у айчыннай практыцы. | ru |
dc.description.abstract | Статья посвящена проблеме развития приватизации во Франции. Автор анализирует законодательную базу и результаты проведенных реформ в перспективе использования наиболее эффективных методов и принципов в отечественной практике. | ru |
dc.format.mimetype | application/pdf | ru |
dc.language.iso | be | ru |
dc.publisher | БГТУ | ru |
dc.subject | прыватызацыя 1993-1997 | ru |
dc.subject | приватизация 1993-1997 гг. | ru |
dc.subject | нацыянальная эканоміка | ru |
dc.subject | национальная экономика | ru |
dc.subject | французская прыватызацыя | ru |
dc.subject | французская приватизация | ru |
dc.subject | развіцце прыватызацыі | ru |
dc.subject | развитие приватизации | ru |
dc.title | Французскі вопыт прыватызацыі (1993-1997 гг.) | ru |
dc.type | Article | ru |
dc.identifier.udc | 944:32 | - |
Appears in Collections: | Труды БГТУ. № 5. Политология, философия, история, филология, 2004 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Снісарэнка К. Л. Французскі.pdf | 5.3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.