Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.belstu.by/handle/123456789/67049
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЮзафовіч, Ганна Васільеўна-
dc.date.accessioned2024-08-28T07:53:11Z-
dc.date.available2024-08-28T07:53:11Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationЮзафовіч, Г. В. Фармiраванне пароднага саставу сасновых насаджэнняў пры лесааднаўленнi ў залежнасцi ад глебава-грунтавых умоў : аўтарэф. дыс. ... канд. с.-г. навук: 06.03.01 / Г. В. Юзафовіч ; Беларускі дзяржаўны тэхналагічны ўніверсітэт. - Мiнск, 2004. - 21 с.ru
dc.identifier.urihttps://elib.belstu.by/handle/123456789/67049-
dc.description.abstractНаучное обоснование и разработка принципов и метода подбора породного состава насаждений во время лесовосстановления и лесоразведения в зависимости от почвенно-грунтовых условий роста, а также технология создания лесных культур на песчаных почвах.ru
dc.description.abstractНавуковае абгрунтаванне i распрацаванне прынцыпаў i метаду падбору пароднага саставу насаджэнняў пад час лесааднаўлення i лесаразвядзення ў залежнасці ад глебава-грунтавых умоў росту, а таксама тэхналогія стварэння лясных культур на пясчаных глебах.ru
dc.format.mimetypeapplication/pdfru
dc.language.isoruru
dc.subjectлесные культурыru
dc.subjectкорневая системаru
dc.subjectпородный составru
dc.subjectпочвенно-грунтовые условияru
dc.subjectсосна обыкновеннаяru
dc.subjectхимические свойства почвru
dc.subjectсоснаru
dc.subjectсосновые насажденияru
dc.subjectкаранёвая сістэмаru
dc.subjectлясныя культурыru
dc.subjectпародны састаўru
dc.subjectглебава-грунтавыя ўмовыru
dc.subjectхімічныя ўласцівасці глебru
dc.subjectхвояru
dc.subjectхвоя звычайнаяru
dc.subjectсаснаru
dc.subjectсасна звычайнаяru
dc.titleФармiраванне пароднага саставу сасновых насаджэнняў пры лесааднаўленнi ў залежнасцi ад глебава-грунтавых умоўru
dc.typeDoctoral Thesisru
Appears in Collections:Авторефераты диссертаций

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
юзафовіч г. в.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.