Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://elib.belstu.by/handle/123456789/14717
Название: Biological potential of jerusalem artichoke as a feedstock for food and pharmaceutical industries
Авторы: Leontiev, N. V.
Dubar, D. A.
Lugin, V. G.
Feskova, E. V.
Ignatovets, O. S.
Titok, V. V.
Ключевые слова: топинамбур
сельскохозяйственные культуры
пищевая промышленность
фармацевтическая промышленность
Дата публикации: 2014
Издательство: BSTU
Библиографическое описание: Biological potential of jerusalem artichoke as a feedstock for food and pharmaceutical industries / N. V. Leontiev [et al.] // Proceedings of BSTU. No. 4. – Minsk : BSTU, 2014. – P. 206-209
Краткий осмотр (реферат): Studies aimed to import pharmaceuticalproducts, as well as to strengthen the food security of the Republic of Belarus, are highly relevant. In this connection an universal culture of Jerusalem artichoke is of interest, the value of which is determined due to the possibility of its use in feed, food and pharmaceutical industries. The paper presents the productivity research of Jerusalem artichoke varieties with different growing seasons, the estimation of mineral composition of tubers, the content of inulin as the most valuable component of mentioned agricultural crops was determined.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://elib.belstu.by/handle/123456789/14717
Располагается в коллекциях:2014, № 4

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
52.pdf129.98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.