Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://elib.belstu.by/handle/123456789/14456
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorChernyavskaya, E. F.en
dc.contributor.authorBelyasova, N. A.en
dc.contributor.authorProkulevich, V. A.en
dc.date.accessioned2017-03-17T12:23:41Z-
dc.date.available2017-03-17T12:23:41Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationChernyavskaya, E. F. Physiologic and biochemical properties of probioticaly valuable lactic acid bacteria allocated from gasterointestinal tract of chickens / E. F. Chernyavskaya, N. A. Belyasova, V. A. Prokulevich // Proceedings of BSTU. – Minsk : BSTU. – 2013. – № 3. – P. 193-196.en
dc.identifier.urihttps://elib.belstu.by/handle/123456789/14456-
dc.description.abstractOn the basis of the conducted researches physiological and biochemical properties of probioticaly valuable lactic acid bacteria allocated from a gastrointestinal tract (GIT) of chickens are defined and analysed. The allocated bacteria are checkedon compliance of their properties to the requirements imposed to probiotic substances. According to the resultsof the carried-out analysis lactic acid bacteria strains with the greatest probiotic potential are selected.en
dc.format.mimetypeapplication/pdfen
dc.language.isoenen
dc.publisherBSTUen
dc.subjectпробиотикиru
dc.subjectмолочнокислые бактерииru
dc.subjectбиохимические свойства пробиотиковru
dc.subjectфизиологические свойства пробиотиковru
dc.subjectжелудочно-кишечный тракт цыплятru
dc.titlePhysiologic and biochemical properties of probioticaly valuable lactic acid bacteria allocated from gasterointestinal tract of chickensen
dc.typeArticleen
dc.identifier.udc636.087.7-
Располагается в коллекциях:2013, № 4

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
49.pdf226.27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.