Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://elib.belstu.by/handle/123456789/14456
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Chernyavskaya, E. F. | en |
dc.contributor.author | Belyasova, N. A. | en |
dc.contributor.author | Prokulevich, V. A. | en |
dc.date.accessioned | 2017-03-17T12:23:41Z | - |
dc.date.available | 2017-03-17T12:23:41Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Chernyavskaya, E. F. Physiologic and biochemical properties of probioticaly valuable lactic acid bacteria allocated from gasterointestinal tract of chickens / E. F. Chernyavskaya, N. A. Belyasova, V. A. Prokulevich // Proceedings of BSTU. – Minsk : BSTU. – 2013. – № 3. – P. 193-196. | en |
dc.identifier.uri | https://elib.belstu.by/handle/123456789/14456 | - |
dc.description.abstract | On the basis of the conducted researches physiological and biochemical properties of probioticaly valuable lactic acid bacteria allocated from a gastrointestinal tract (GIT) of chickens are defined and analysed. The allocated bacteria are checkedon compliance of their properties to the requirements imposed to probiotic substances. According to the resultsof the carried-out analysis lactic acid bacteria strains with the greatest probiotic potential are selected. | en |
dc.format.mimetype | application/pdf | en |
dc.language.iso | en | en |
dc.publisher | BSTU | en |
dc.subject | пробиотики | ru |
dc.subject | молочнокислые бактерии | ru |
dc.subject | биохимические свойства пробиотиков | ru |
dc.subject | физиологические свойства пробиотиков | ru |
dc.subject | желудочно-кишечный тракт цыплят | ru |
dc.title | Physiologic and biochemical properties of probioticaly valuable lactic acid bacteria allocated from gasterointestinal tract of chickens | en |
dc.type | Article | en |
dc.identifier.udc | 636.087.7 | - |
Располагается в коллекциях: | 2013, № 4 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
49.pdf | 226.27 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.