Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://elib.belstu.by/handle/123456789/20883
Название: The study of influence of nitrogen containing rosin adducts derivatives on technical properties of elastomeric compounds
Авторы: Vishnevskii, K. V.
Prokopchuk, N. R.
Bei, M. P.
Puchkova, N. V.
Yuvchenko, A. P.
Ключевые слова: азотсодержащие аддукты
резиновые смеси
канифольномалеиновый аддукт
синтетические каучуки
вязкость по Муни
вулканизация каучуков
технологические добавки
вулканизаты
Дата публикации: 2016
Издательство: BSTU
Библиографическое описание: The study of influence of nitrogen containing rosin adducts derivatives on technical properties of elastomeric compounds / K. V. Vishnevskii [et al.] // Proceedings of BSTU. No. 4. – Minsk : BSTU, 2016. – P. 95-99
Краткий осмотр (реферат): The following substances were used as additives: maleated rosin modified with oleic acid, containing maleopimaric acid ( ≈50%) which did not react with maleic anhydride rosin acids; rosin-itaconic ac-id adduct, containing up to ≈50% of citraconopimaric acid as a mixture of two isomers; octylimide of rosin-itaconic acid adduct; imide of maleated rosin and aniline, containing up to ≈50% of N-phenylimide of maleopimaric acid; imidoamide of maleated rosin and aniline, containing maleo-pimaric acid anilide N-phenylimide; imidoamide of maleated rosin and p-anisidine, containing maleopimaric acid p-methoxyphenylamide N-( p-methoxyphenyl)imide. Their uses as processing aids in rubber compounds based on synthetic isoprene rubber are considered. Processing parameters, such as Mooney viscosity, scorch resistance, kinetic characteristics of vulcanization of the rubber mixtures with nitrogen adducts of rosin are investigated.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://elib.belstu.by/handle/123456789/20883
Располагается в коллекциях:2016, № 4

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Vishnevskii.The study of influence.pdf568.13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.