Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://elib.belstu.by/handle/123456789/26990
Название: Modification and Microalloying of Iron Carbon Alloys Using Industrial Polymer Scrapes
Авторы: Harast, A. I.
Ключевые слова: Industrial Polymer Scrapes
High Molecular Weight Compounds
Iron-carbon Alloys
Baling
Modification
Alloying
Carbonizing
Structure Formation
Microcomposition and Morphology of non-Metallic Inclusions
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Harast, A. I. Modification and Microalloying of Iron Carbon Alloys Using Industrial Polymer Scrapes / A. I. Harast // Current Advances in Materials Sciences Research. – 2014. – Vol. 1, № 3. – P. 66-74.
Краткий осмотр (реферат): The information about highly effective stimulation methods of modification and microalloying in the formation of iron-carbon alloys structure is presented. The effect of additives in minor quantities is implemented by refining effects, and by influencing the structure and composition of the liquid and solid phases, the morphology and composition of nonmetallic inclusions, intermetallides, borides, nitrides, crystallization conditions, the size and boundaries of the primary and secondary crystal grains. The developed method of finishing iron carbon alloys allows recycling carbon- containing products from organic high molecular weight polymer materials of synthetic origin, including biologically damaged, aged, and unfit for recycling materials from plastics and elastomers unsuitable for regeneration. Cheap modifying additives for cast iron were developed. The introduction of these additives significantly improves the structure and mechanical properties of alloys.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://elib.belstu.by/handle/123456789/26990
Располагается в коллекциях:Публикации в зарубежных изданиях

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Harast_Modification.pdf983.53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.