Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://elib.belstu.by/handle/123456789/40158
Название: | Effect of Technological Parameters on Energetic Efficiency When Planar Milling Heat-treated Oak Wood |
Авторы: | Koleda, Peter Barcіk, Štefan Korčok, Michal Chayeuskі, Vadzim |
Ключевые слова: | wood milling фрезерование древесины энергосбережение energy saving термообработанная древесина heat-treated wood oak wood древесина дуба cutting tool режущий инструмент |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | North Carolina State University |
Библиографическое описание: | Effect of Technological Parameters on Energetic Efficiency When Planar Milling Heat-treated Oak Wood / P. Koleda [et al.] // BioResources. - 2021. - T. 16, № 1. - С. 515-528. - Bibliogr.: at the end of the article. |
Краткий осмотр (реферат): | In the milling of heat-treated oak wood, it was confirmed that cutting power decreased while modification temperature increased. The surface treatment of the cutting tool affected the cutting power. The cutting speed affected the cutting power. Increasing the cutting speed increased cutting power by increasing the cutting force. The rake angle influenced the cutting power. The rake angle increased, resulting in decreased cutting power. Feed rate influenced the cutting power. Increasing the feed rate resulted in an increased cutting power. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://elib.belstu.by/handle/123456789/40158 |
Располагается в коллекциях: | Статьи в зарубежных изданиях |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Koleda_Effect_Technol_Param_Energ_Effic_Planar-Milling.pdf | 1.49 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.