Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://elib.belstu.by/handle/123456789/40158
Название: Effect of Technological Parameters on Energetic Efficiency When Planar Milling Heat-treated Oak Wood
Авторы: Koleda, Peter
Barcіk, Štefan
Korčok, Michal
Chayeuskі, Vadzim
Ключевые слова: wood milling
фрезерование древесины
энергосбережение
energy saving
термообработанная древесина
heat-treated wood
oak wood
древесина дуба
cutting tool
режущий инструмент
Дата публикации: 2021
Издательство: North Carolina State University
Библиографическое описание: Effect of Technological Parameters on Energetic Efficiency When Planar Milling Heat-treated Oak Wood / P. Koleda [et al.] // BioResources. - 2021. - T. 16, № 1. - С. 515-528. - Bibliogr.: at the end of the article.
Краткий осмотр (реферат): In the milling of heat-treated oak wood, it was confirmed that cutting power decreased while modification temperature increased. The surface treatment of the cutting tool affected the cutting power. The cutting speed affected the cutting power. Increasing the cutting speed increased cutting power by increasing the cutting force. The rake angle influenced the cutting power. The rake angle increased, resulting in decreased cutting power. Feed rate influenced the cutting power. Increasing the feed rate resulted in an increased cutting power.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://elib.belstu.by/handle/123456789/40158
Располагается в коллекциях:Публикации в зарубежных изданиях

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Koleda_Effect_Technol_Param_Energ_Effic_Planar-Milling.pdf1.49 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.