Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://elib.belstu.by/handle/123456789/41438
Название: Validation of the Method for Measuring Antibiotic Substances in raw Milk using the Evidence Investigation Anaiyzer
Авторы: Tsivinskaya, A.
Yegorova, Z.
Akhundzhanov, K.
Ключевые слова: milk
antibiotic
analysis of milk
enzyme immunoassay
Randox Evidence Investigator
молоко
качество молока
антибиотики
имуноферментный анализ
анализаторы Randox Evidence Investigator
ветеринарные препарата
обнаружение ветеринарных препаратов
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Tsivinskaya. A. Validation of the Method for Measuring Antibiotic Substances in raw Milk using the Evidence Investigation Anaiyzer / A. Tsivinskaya, Z. Yegorova. K. Akhundzhanov // Актуальные проблемы инновационных технологий в развитии химической, нефтегазовой и пищевой промышленности : сборник трудов Международной научно-технической конференции, Ташкент, 25-26 мая 2021г. – Ташкент, 2021. – С. 370-371.
Краткий осмотр (реферат): Biochip analysis technology allows you to simultaneously obtain quantitative data on the concentration of various substances using just one sample. Moreover, the results obtained are not inferior in accuracy to such methods as LC-MS/MS or ELISA, significantly surpassing them in efficiency. In order to confirm that the method for the detection of veterinary drugs (pharmacologically active substances) in milk and dairy products using enzyme immunoassay with chemiluminescence detection using biochip technology meets the requirements for a specific intended use, it is necessary to conduct validation studies, which was the objective of our work.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://elib.belstu.by/handle/123456789/41438
Располагается в коллекциях:Статьи в зарубежных изданиях

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tsivinskaya_Validation.pdf140.14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.