Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://elib.belstu.by/handle/123456789/41438
Название: | Validation of the Method for Measuring Antibiotic Substances in raw Milk using the Evidence Investigation Anaiyzer |
Авторы: | Tsivinskaya, A. Yegorova, Z. Akhundzhanov, K. |
Ключевые слова: | milk antibiotic analysis of milk enzyme immunoassay Randox Evidence Investigator молоко качество молока антибиотики имуноферментный анализ анализаторы Randox Evidence Investigator ветеринарные препарата обнаружение ветеринарных препаратов |
Дата публикации: | 2021 |
Библиографическое описание: | Tsivinskaya. A. Validation of the Method for Measuring Antibiotic Substances in raw Milk using the Evidence Investigation Anaiyzer / A. Tsivinskaya, Z. Yegorova. K. Akhundzhanov // Актуальные проблемы инновационных технологий в развитии химической, нефтегазовой и пищевой промышленности : сборник трудов Международной научно-технической конференции, Ташкент, 25-26 мая 2021г. – Ташкент, 2021. – С. 370-371. |
Краткий осмотр (реферат): | Biochip analysis technology allows you to simultaneously obtain quantitative data on the concentration of various substances using just one sample. Moreover, the results obtained are not inferior in accuracy to such methods as LC-MS/MS or ELISA, significantly surpassing them in efficiency. In order to confirm that the method for the detection of veterinary drugs (pharmacologically active substances) in milk and dairy products using enzyme immunoassay with chemiluminescence detection using biochip technology meets the requirements for a specific intended use, it is necessary to conduct validation studies, which was the objective of our work. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://elib.belstu.by/handle/123456789/41438 |
Располагается в коллекциях: | Статьи в зарубежных изданиях |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tsivinskaya_Validation.pdf | 140.14 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.