Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.belstu.by/handle/123456789/43201
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скуман, Д. Е. | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-18T06:24:29Z | - |
dc.date.available | 2021-10-18T06:24:29Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Скуман, Д. Е. La comparaison des traditions culinaires des français et des belarusses / Д. Е. Скуман // Первый шаг в науку : тезисы докладов 72-й научно-технической конференции учащихся, студентов и магистрантов, Минск, 21-29 апреля 2021 г. - Минск : БГТУ, 2021. - 986-987. | ru |
dc.identifier.uri | https://elib.belstu.by/handle/123456789/43201 | - |
dc.description.abstract | L’alimentation est la condition principale de la vie humaine. La culture de l’alimentation dépend de la nature, du climat, du développement de l’agriculture. L'article est consacré à une analyse comparative des traditions de la cuisine nationale française et biélorusse. | ru |
dc.format.mimetype | application/pdf | ru |
dc.language.iso | fr | ru |
dc.publisher | БГТУ | ru |
dc.subject | traditions culinaires | ru |
dc.subject | traditions culinaires des biélorusses | ru |
dc.subject | traditions culinaires des français | ru |
dc.subject | cuisine nationale | ru |
dc.subject | cuisine française | ru |
dc.subject | Cuisine biélorusse | ru |
dc.subject | кулинарные традиции белорусов | ru |
dc.subject | кулинарные традиции французов | ru |
dc.subject | кулинарные традиции | ru |
dc.subject | национальная кухня | ru |
dc.title | La comparaison des traditions culinaires des français et des belarusses | ru |
dc.type | Article | ru |
dc.identifier.udc | 392.81(44+476) | - |
Appears in Collections: | Первый шаг в науку : тезисы докладов 72-й научно-технической конференции учащихся, студентов и магистрантов, Минск, 21-29 апреля 2021 г. / [редкол.: А. В. Лихачева [и др.]. - Минск : БГТУ, 2021. - 1015 c. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Скуман_La.pdf | 123.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.