Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.belstu.by/handle/123456789/43377
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБарановский, А. Д.-
dc.date.accessioned2021-10-23T07:07:05Z-
dc.date.available2021-10-23T07:07:05Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБарановский, А. Д. Culinary Discourse as the Way of Attracting Attention to the Belarusian National Culture / А. Д. Барановский // Первый шаг в науку : тезисы докладов 72-й научно-технической конференции учащихся, студентов и магистрантов, Минск, 21-29 апреля 2021 г. - Минск : БГТУ, 2021. – С. 860-863.ru
dc.identifier.urihttps://elib.belstu.by/handle/123456789/43377-
dc.description.abstractThe subject of the research is communicative tactics and strategies of Belarusian and English personality-oriented culinary discourse. The aim of the research is to identify the features of using communicative tactics and strategies in writing culinary articles and recipes in Belarusian and English linguistic and cultural environments.ru
dc.format.mimetypeapplication/pdfru
dc.language.isoenru
dc.publisherБГТУru
dc.subjectCulinary Discourseru
dc.subjectBelarusian National Cultureru
dc.subjectNational cuisineru
dc.subjectpersonality-oriented cuisineru
dc.subjectкулинарный дискурсru
dc.subjectнациональная кухняru
dc.subjectбелорусская национальная культураru
dc.subjectбелорусская кухняru
dc.titleCulinary Discourse as the Way of Attracting Attention to the Belarusian National Cultureru
dc.typeArticleru
dc.identifier.udc392.81-
Appears in Collections:Первый шаг в науку : тезисы докладов 72-й научно-технической конференции учащихся, студентов и магистрантов, Минск, 21-29 апреля 2021 г. / [редкол.: А. В. Лихачева [и др.]. - Минск : БГТУ, 2021. - 1015 c.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Барановский_Culinary.pdf263.24 kBAdobe PDFView/Open



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.