Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.belstu.by/handle/123456789/43377
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Барановский, А. Д. | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-23T07:07:05Z | - |
dc.date.available | 2021-10-23T07:07:05Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Барановский, А. Д. Culinary Discourse as the Way of Attracting Attention to the Belarusian National Culture / А. Д. Барановский // Первый шаг в науку : тезисы докладов 72-й научно-технической конференции учащихся, студентов и магистрантов, Минск, 21-29 апреля 2021 г. - Минск : БГТУ, 2021. – С. 860-863. | ru |
dc.identifier.uri | https://elib.belstu.by/handle/123456789/43377 | - |
dc.description.abstract | The subject of the research is communicative tactics and strategies of Belarusian and English personality-oriented culinary discourse. The aim of the research is to identify the features of using communicative tactics and strategies in writing culinary articles and recipes in Belarusian and English linguistic and cultural environments. | ru |
dc.format.mimetype | application/pdf | ru |
dc.language.iso | en | ru |
dc.publisher | БГТУ | ru |
dc.subject | Culinary Discourse | ru |
dc.subject | Belarusian National Culture | ru |
dc.subject | National cuisine | ru |
dc.subject | personality-oriented cuisine | ru |
dc.subject | кулинарный дискурс | ru |
dc.subject | национальная кухня | ru |
dc.subject | белорусская национальная культура | ru |
dc.subject | белорусская кухня | ru |
dc.title | Culinary Discourse as the Way of Attracting Attention to the Belarusian National Culture | ru |
dc.type | Article | ru |
dc.identifier.udc | 392.81 | - |
Appears in Collections: | Первый шаг в науку : тезисы докладов 72-й научно-технической конференции учащихся, студентов и магистрантов, Минск, 21-29 апреля 2021 г. / [редкол.: А. В. Лихачева [и др.]. - Минск : БГТУ, 2021. - 1015 c. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Барановский_Culinary.pdf | 263.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.