Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.belstu.by/handle/123456789/43794
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛубачкіна, А. Ю.-
dc.contributor.authorНацэўская, В. Ул.-
dc.date.accessioned2021-11-16T12:52:36Z-
dc.date.available2021-11-16T12:52:36Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЛубачкіна, А. Ю. Адлюстраванне кулінарных прыхільнасцей беларусаў у творах мастацкай літаратры (параўнальны аналіз назваў беларускіх страў розных сацыяльных слаёў / А.Ю. Лубачкіна, В.Ул. Нацэўская // Первый шаг в науку : тезисы докладов 72-й научно-технической конференции учащихся, студентов и магистрантов, Минск, 21-29 апреля 2021 г. - Минск : БГТУ, 2021. – С. 318-320.ru
dc.identifier.urihttps://elib.belstu.by/handle/123456789/43794-
dc.description.abstractУ даследаванні зраблены параўнальны аналіз назваў страў розных сацыяльных слаёў, апісаных у мастацкіх творах, складзены тлумачальны слоўнік кулінарнай лексікі і кніга з рэцэптамі беларускіх страў.ru
dc.format.mimetypeapplication/pdfru
dc.language.isoberu
dc.publisherБГТУru
dc.subjectбеларуская літаратураru
dc.subjectбеларуская нацыянальная кухняru
dc.subjectбеларускія стравыru
dc.subjectкулінарная лексікаru
dc.subjectбелорусская литератураru
dc.subjectбелорусская национальная кухняru
dc.subjectблюда белорусской кухниru
dc.subjectкулинарная лексикаru
dc.titleАдлюстраванне кулінарных прыхільнасцей беларусаў у творах мастацкай літаратры (параўнальны аналіз назваў беларускіх страў розных сацыяльных слаёўru
dc.typeArticleru
dc.identifier.udc821.161.3’276.1-
Appears in Collections:Первый шаг в науку : тезисы докладов 72-й научно-технической конференции учащихся, студентов и магистрантов, Минск, 21-29 апреля 2021 г. / [редкол.: А. В. Лихачева [и др.]. - Минск : БГТУ, 2021. - 1015 c.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лубачкіна_Адлюстраванне.pdf184.07 kBAdobe PDFView/Open



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.