Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.belstu.by/handle/123456789/60038Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Валетка, У. У. | - |
| dc.date.accessioned | 2023-10-20T10:35:23Z | - |
| dc.date.available | 2023-10-20T10:35:23Z | - |
| dc.date.issued | 2003 | - |
| dc.identifier.citation | Валетка, У. У. Асаблівасці рэструктурызацыі нацыянальнай гаспадаркі Беларусі ва ўмовах трансфармацыйнага перыяду / У. У. Валетка // Труды БГТУ. №7. Экономика и управление, 2003. - С. 108-111. | ru |
| dc.identifier.uri | https://elib.belstu.by/handle/123456789/60038 | - |
| dc.description.abstract | У артыкуле разгледжаны асаблівасці структурнай перабудовы нацыянальнай гаспадаркі Белаpyci ў трансфармацыйны перыяд. Да ix адносяцца палажэнні аб першаснасці рэструктурызацыі на макраўзроуні ў адносінах да рэструктурызацыі на мікраўзроўні; няслушнасць ідэалізацыі экспартаарыентацыі i тэхнакратычных ілюзіяў; неабходнасць уліку працэсу глабалізацыі сусветнай эканомікі пры рэгуляванні структурных зменаў. | ru |
| dc.format.mimetype | application/pdf | ru |
| dc.language.iso | be | ru |
| dc.publisher | БГТУ | ru |
| dc.subject | рэструктурызацыя нацыянальнай гаспадаркі | ru |
| dc.subject | нацыянальная гаспадарка Беларусі | ru |
| dc.subject | рынкавая эканоміка | ru |
| dc.subject | інстытуцыйныя рэформы | ru |
| dc.subject | реструктуризация национального хозяйства | ru |
| dc.subject | национальное хозяйство Беларуси | ru |
| dc.subject | рыночная экономика | ru |
| dc.subject | институциональные реформы | ru |
| dc.title | Асаблівасці рэструктурызацыі нацыянальнай гаспадаркі Беларусі ва ўмовах трансфармацыйнага перыяду | ru |
| dc.type | Article | ru |
| dc.identifier.udc | 338(476) | - |
| Appears in Collections: | Труды БГТУ. № 7. Экономика и управление, 2003 | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Валетка У. У. Асаблівасці рэструктурызацыі.pdf | 646.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
