Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://elib.belstu.by/handle/123456789/72285
Название: Determination of factors affecting the activity of water in cosmetic products
Авторы: Shimchuk, А. А.
Ключевые слова: perfume and cosmetic products
water activity
surfactants
парфюмерно-косметическая продукция
активность воды
поверхностно-активные вещества
Дата публикации: 2025
Издательство: БГТУ
Библиографическое описание: Shimchuk, А. А. Determination of factors affecting the activity of water in cosmetic products / А. А. Shimchuk // 76-я научно-техническая конференция учащихся, студентов и магистрантов : тезисы докладов, Минск, 14-30 апреля 2025 г. : в 4 ч. Ч. 4. - Минск : БГТУ, 2025. – С. 264-265.
Краткий осмотр (реферат): Water activity is one of the most important factors determining the quality and safety of food consumed on a daily basis. Water activity affects the shelf life, safety, texture, flavour and odour of food products. It is also important for the stability of pharmaceuticals and cosmetics. While temperature, pH and several other factors can influence how and at what rate (if at all) microorganisms will grow in a product, water activity may be the most important factor in con-trolling food spoilage.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://elib.belstu.by/handle/123456789/72285
Располагается в коллекциях:материалы конференции постатейно

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Shimchuk_Determination.pdf95.25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.