Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.belstu.by/handle/123456789/72377
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorWang YuMing-
dc.date.accessioned2025-11-14T10:49:15Z-
dc.date.available2025-11-14T10:49:15Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationWang YuMing Using Artificial Intelligence to Analyze Customer Behavior and Create Personalized Offers / Wang YuMing // 76-я научно-техническая конференция учащихся, студентов и магистрантов : тезисы докладов, Минск, 14-30 апреля 2025 г. : в 4 ч. Ч. 3. - Минск : БГТУ, 2025. – С. 238-239.ru
dc.identifier.urihttps://elib.belstu.by/handle/123456789/72377-
dc.description.abstractИскусственный интеллект предоставил революционное решение для персонализированных услуг благодаря глубокому анализу поведения клиентов. Китай продемонстрировал глобальную конкурентоспособность в области технологий и приложений искусственного интеллекта, но ему необходимо решить такие проблемы, как конфиденциальность данных и этика моделей. Artificial intelligence has provided a revolutionary solution for personalized services through in-depth analysis of customer behavior. China has demonstrated global competitiveness in AI technology and applications but must address challenges such as data privacy and model ethics.ru
dc.format.mimetypeapplication/pdfru
dc.language.isoenru
dc.publisherБГТУru
dc.subjectискусственный интеллектru
dc.subjectаrtificial intelligenceru
dc.subjectмодели поведения клиентовru
dc.subjectcustomer behavior patternsru
dc.subjectтехнологии искусственного интеллектаru
dc.subjecttechnology аrtificial intelligenceru
dc.subjectперсонализированные услугиru
dc.subjectpersonalized servicesru
dc.titleUsing Artificial Intelligence to Analyze Customer Behavior and Create Personalized Offersru
dc.typeArticleru
dc.identifier.udc378.147-
Appears in Collections:материалы конференции постатейно

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Wang YuMing_Using.pdf84.35 kBAdobe PDFView/Open



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.