Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.belstu.by/handle/123456789/72399
Title: Optimize the web page time loading analysis
Authors: Yan Zhuohong
Keywords: web page
time loading analysis
web page loading speed
анализ скорости загрузки
веб-страницы
скорость загрузки веб-страницы
Issue Date: 2025
Publisher: БГТУ
Citation: Yan Zhuohong. Optimize the web page time loading analysis / Yan Zhuohong // 76-я научно-техническая конференция учащихся, студентов и магистрантов : тезисы докладов, Минск, 14-30 апреля 2025 г. : в 4 ч. Ч. 4. - Минск : БГТУ, 2025. – С. 171.
Abstract: With the rapid development of the Internet, page load time has an increasingly significant impact on user experience and website performance. This paper focuses on the optimization analysis of web page loading time, aiming to deeply explore the key factors affecting web page loading speed, and put forward targeted optimization strategies. Through the research of a variety of web performance indicators and the practice test of different optimization techniques, the specific effects of server response time, resource compression and consolidation, image optimization, code simplification and other factors on web page loading time are analyzed in detail.
В данной статье рассматривается оптимизационный анализ времени загрузки веб-страниц с целью глубокого изучения ключевых факторов, влияющих на скорость загрузки веб-страниц, и разработки целевых стратегий оптимизации. В ходе исследования различных показателей производительности веб-сайтов и практического тестирования различных методов оптимизации подробно анализируется влияние времени отклика сервера, сжатия и консолидации ресурсов, оптимизации изображений, упрощения кода и других факторов на время загрузки веб-страниц.
URI: https://elib.belstu.by/handle/123456789/72399
Appears in Collections:материалы конференции постатейно

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yan_Zhuohong_Optimize.pdf76.61 kBAdobe PDFView/Open



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.