Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.belstu.by/handle/123456789/43377
Title: | Culinary Discourse as the Way of Attracting Attention to the Belarusian National Culture |
Authors: | Барановский, А. Д. |
Keywords: | Culinary Discourse Belarusian National Culture National cuisine personality-oriented cuisine кулинарный дискурс национальная кухня белорусская национальная культура белорусская кухня |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | БГТУ |
Citation: | Барановский, А. Д. Culinary Discourse as the Way of Attracting Attention to the Belarusian National Culture / А. Д. Барановский // Первый шаг в науку : тезисы докладов 72-й научно-технической конференции учащихся, студентов и магистрантов, Минск, 21-29 апреля 2021 г. - Минск : БГТУ, 2021. – С. 860-863. |
Abstract: | The subject of the research is communicative tactics and strategies of Belarusian and English personality-oriented culinary discourse. The aim of the research is to identify the features of using communicative tactics and strategies in writing culinary articles and recipes in Belarusian and English linguistic and cultural environments. |
URI: | https://elib.belstu.by/handle/123456789/43377 |
Appears in Collections: | Первый шаг в науку : тезисы докладов 72-й научно-технической конференции учащихся, студентов и магистрантов, Минск, 21-29 апреля 2021 г. / [редкол.: А. В. Лихачева [и др.]. - Минск : БГТУ, 2021. - 1015 c. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Барановский_Culinary.pdf | 263.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.