Please use this identifier to cite or link to this item: https://elib.belstu.by/handle/123456789/43377
Title: Culinary Discourse as the Way of Attracting Attention to the Belarusian National Culture
Authors: Барановский, А. Д.
Keywords: Culinary Discourse
Belarusian National Culture
National cuisine
personality-oriented cuisine
кулинарный дискурс
национальная кухня
белорусская национальная культура
белорусская кухня
Issue Date: 2021
Publisher: БГТУ
Citation: Барановский, А. Д. Culinary Discourse as the Way of Attracting Attention to the Belarusian National Culture / А. Д. Барановский // Первый шаг в науку : тезисы докладов 72-й научно-технической конференции учащихся, студентов и магистрантов, Минск, 21-29 апреля 2021 г. - Минск : БГТУ, 2021. – С. 860-863.
Abstract: The subject of the research is communicative tactics and strategies of Belarusian and English personality-oriented culinary discourse. The aim of the research is to identify the features of using communicative tactics and strategies in writing culinary articles and recipes in Belarusian and English linguistic and cultural environments.
URI: https://elib.belstu.by/handle/123456789/43377
Appears in Collections:Первый шаг в науку : тезисы докладов 72-й научно-технической конференции учащихся, студентов и магистрантов, Минск, 21-29 апреля 2021 г. / [редкол.: А. В. Лихачева [и др.]. - Минск : БГТУ, 2021. - 1015 c.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Барановский_Culinary.pdf263.24 kBAdobe PDFView/Open



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.