Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://elib.belstu.by/handle/123456789/20815
Название: Assessment of biological value and safety of food in the diet developing for tourism and recreational activities
Авторы: Bondaruk, A. M.
Tsygankov, V. G.
Zhurihina, L. N.
Fedorovich, S. V.
Gulin, V. V.
Ключевые слова: пищевые продукты
качество пищи
биологическая оценка
пищевой состав
энергетическая ценность
Дата публикации: 2016
Издательство: BSTU
Библиографическое описание: Assessment of biological value and safety of food in the diet developing for tourism and recreational activities / A. M. Bondaruk [et al.] // Proceedings of BSTU. No. 1. – Minsk : BSTU, 2016. – P. 121-124
Краткий осмотр (реферат): The qualitative composition of food for people leading an active life, should be selected based on individual physical characteristics. Anyway, the food must contain all the essential macro and micro el-ements. When the optimal supply structure ensures high performance and primary prevention of many diseases (cardiovascular, atheroscle rosis, cancer, and others), increases immune resistance, and en-hanced protection from the effects of adverse environmental factors. Methodological approaches to estimation the safety and biological value of food production in the Tetrahymena pyriformis. Has done a ranking of food products for the food composition and energy val-ue. Determine the balance of these foods in the daily diets. Offered a table of the calculation of the amount of food for the cultivation of a Tetrahymena pyriformis. Developed and experimentally tested two versions of the environment necessary for the study of biological value and food safety in the Tetrahymena pyriformis.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://elib.belstu.by/handle/123456789/20815
Располагается в коллекциях:2016, № 1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Bondaruk.Assessment.pdf165.09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.