Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.belstu.by/handle/123456789/44060Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Рыжанкова, Т. П. | - |
| dc.contributor.author | Тананайко, Татьяна Михайловна | - |
| dc.date.accessioned | 2021-11-26T10:50:23Z | - |
| dc.date.available | 2021-11-26T10:50:23Z | - |
| dc.date.issued | 2006 | - |
| dc.identifier.citation | Рыжанкова, Т. П. Использование мальтозных сиропов в производстве пива / Т. П. Рыжанкова, Т. М. Тананайко // Весці Нацыянальнай акадэміі навук Беларусі. Сер. аграрных навук. - 2006. - № 5. - С. 228-229 | ru |
| dc.identifier.uri | https://elib.belstu.by/handle/123456789/44060 | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | ru |
| dc.language.iso | ru | ru |
| dc.subject | производство пива | ru |
| dc.subject | мальтозные сиропы | ru |
| dc.subject | пивное сусло | ru |
| dc.subject | углеводный состав сусла | ru |
| dc.subject | углеводный состав сиропа | ru |
| dc.subject | содержание сахаров | ru |
| dc.title | Использование мальтозных сиропов в производстве пива | ru |
| dc.type | Article | ru |
| dc.identifier.udc | 663.44 | - |
| Appears in Collections: | Статьи в республиканских изданиях | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Рыжанкова. Использование.pdf | 164.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
