Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.belstu.by/handle/123456789/44060| Title: | Использование мальтозных сиропов в производстве пива |
| Authors: | Рыжанкова, Т. П. Тананайко, Татьяна Михайловна |
| Keywords: | производство пива мальтозные сиропы пивное сусло углеводный состав сусла углеводный состав сиропа содержание сахаров |
| Issue Date: | 2006 |
| Citation: | Рыжанкова, Т. П. Использование мальтозных сиропов в производстве пива / Т. П. Рыжанкова, Т. М. Тананайко // Весці Нацыянальнай акадэміі навук Беларусі. Сер. аграрных навук. - 2006. - № 5. - С. 228-229 |
| URI: | https://elib.belstu.by/handle/123456789/44060 |
| Appears in Collections: | Статьи в республиканских изданиях |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Рыжанкова. Использование.pdf | 164.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
