Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://elib.belstu.by/handle/123456789/45971
Название: Effect of Technological Parameters on Energetic Efficiency When Planar Milling Heat-treated Oak Wood
Авторы: Koleda, Peter
Barcík, Štefan
Korčok, Michal
Jamberová, Zuzana
Chayeuski, Vadzim
Ключевые слова: Energetic efficiency
Cutting power
Milling ThermoWood
Quercus petraea
heat treated wood
thermal wood milling
мощность резки
фрезерование
технология ThermoWood
термообработанная древесина
фрезерование термодревесины
энергетическая эффективность
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Effect of Technological Parameters on Energetic Efficiency When Planar Milling Heat-treated Oak Wood / P. Koleda [et al.] // BioResources. - 2021. - N 16(1). - P. 515-528.
Краткий осмотр (реферат): Measuring the energy consumption and evaluating the efficiency of machining processes is necessary for their optimization and for implementation of cleaner production. The final product quality and the machining process of woodworking are of great interest. The properties of thermally modified wood make it more resistant to fungi, moulds, and ligniperdous insects than natural wood, so it is increasingly used in interior and exterior spaces. This study examined the energy demand of the milling of heat-treated oak wood (Quercus petraea) by ThermoWood® technology.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://elib.belstu.by/handle/123456789/45971
Располагается в коллекциях:Публикации в зарубежных изданиях

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Koleda_Effect.pdf1.37 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.