Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elib.belstu.by/handle/123456789/72982| Title: | Using Big Data and artificial inteligence to personalize retail banking offerings |
| Authors: | Ramanchyk, S. S. Slassi Moutabir, S. A. |
| Keywords: | artificial intelligence banking sector information and communication technologies искусственный интеллект банковский сектор информационно-коммуникационные технологии Big Data personalize retail персонализация преддожений |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | БГТУ |
| Citation: | Ramanchyk, S. S. Using Big Data and artificial inteligence to personalize retail banking offerings / S. S. Ramanchy, S. A. Slassi Moutabirk // Передовые технологии и инновации в образовании и науке для улучшения качества жизни и стимулирования устойчивого экономического роста : сборник статей VIII Международной научно-технической конференции "Минские научные чтения - 2025", Минск, 3- 5 декабря 2025 г. : в 3 т. Т. 1. - Минск : БГТУ, 2025. – С. 522-526. |
| Abstract: | The article examines the role of big data and artificial intelligence for the banking sector and the quality of customer service. It analyzes the information and communication technologies used in the context of technological development. The article emphasizes the importance of combining science and technology to train specialists and improve banking services. Статья рассматривает роль больших данных и искусственного интеллекта для банковского сектора и качества клиентского обслуживания. Анализируются используемые информационно-коммуникационные технологии в контексте технологического развития. Подчеркивается важность объединения науки и технологий для подготовки специалистов и улучшения банковского обслуживания. |
| URI: | https://elib.belstu.by/handle/123456789/72982 |
| Appears in Collections: | материалы конференции постатейно |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Ramanchyk_Using.pdf | 289.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
