Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://elib.belstu.by/handle/123456789/54051
Название: | Medusomyces gisevii: cultivation, composition, and application |
Авторы: | Flyurik, Elena A. Ermakova, Olga S. |
Ключевые слова: | Kombucha Medusomyces gisevii Tea fungus composition cultivation application чайный гриб состав чайного гриба выращивание чайного гриба применение чайного гриба |
Дата публикации: | 2023 |
Библиографическое описание: | Flyurik, E. A. Medusomyces gisevii: cultivation, composition, and application / E. A. Flyurik, O. S. Ermakova // Foods and Raw Materials. - 2023. - №11(1). - P. 152–161 |
Краткий осмотр (реферат): | We described the origin and composition of tea fungus, specifying the microorganisms that make up its symbiotic community depending on the place of origin. Then, we reviewed the stages of fermentation and cultivation conditions in various nutrient media and presented the composition of the culture liquid. Finally, we analyzed the antimicrobial effect of M. gisevii on a number of microorganisms and delineated some practical uses of the fungus. The data presented in this article can be used to analyze or develop new methods for the cultivation and application of M. gisevii. We specified some possibilities for using not only the culture liquid but also the fruit body of the fungus in various industries. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://elib.belstu.by/handle/123456789/54051 |
Располагается в коллекциях: | Публикации в зарубежных изданиях |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Flyurik_Medusomyces.pdf | 425.79 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.