Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://elib.belstu.by/handle/123456789/54051
Название: Medusomyces gisevii: cultivation, composition, and application
Авторы: Flyurik, Elena A.
Ermakova, Olga S.
Ключевые слова: Kombucha
Medusomyces gisevii
Tea fungus
composition
cultivation
application
чайный гриб
состав чайного гриба
выращивание чайного гриба
применение чайного гриба
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Flyurik, E. A. Medusomyces gisevii: cultivation, composition, and application / E. A. Flyurik, O. S. Ermakova // Foods and Raw Materials. - 2023. - №11(1). - P. 152–161
Краткий осмотр (реферат): We described the origin and composition of tea fungus, specifying the microorganisms that make up its symbiotic community depending on the place of origin. Then, we reviewed the stages of fermentation and cultivation conditions in various nutrient media and presented the composition of the culture liquid. Finally, we analyzed the antimicrobial effect of M. gisevii on a number of microorganisms and delineated some practical uses of the fungus. The data presented in this article can be used to analyze or develop new methods for the cultivation and application of M. gisevii. We specified some possibilities for using not only the culture liquid but also the fruit body of the fungus in various industries.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://elib.belstu.by/handle/123456789/54051
Располагается в коллекциях:Публикации в зарубежных изданиях

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Flyurik_Medusomyces.pdf425.79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.