Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://elib.belstu.by/handle/123456789/58009
Название: | Instrumental method for determination of grape wine turbidity resistance |
Авторы: | Kasyanchik, Daria Yegorova, Zinaida |
Ключевые слова: | determination of the haze of wine определение мутности вина food safety пищевая безопасность turbidity of wines помутнение вин wine materials виноматериалы |
Дата публикации: | 2022 |
Библиографическое описание: | Kasyanchik, D. Instrumental method for determination of grape wine turbidity resistance / D. Kasyanchik, Z. Yegorova // Recent Trends in Science: Proceedings of the 1st International Scientific and Practical Internet Conference, May 5-6, 2022, Dnipro. - Dnipro, 2022. - P. 28-29. - Bibliogr.: 3 nam. |
Краткий осмотр (реферат): | The results obtained allow us to conclude that to determine the turbidity resistance of wine materials, it is possible to use an instrumental method for determining turbidity using a turbidity meter, provided that there is a sample of wine (wine material) with the proven turbidity resistance as a standard. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://elib.belstu.by/handle/123456789/58009 |
Располагается в коллекциях: | Статьи в зарубежных изданиях |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kasyanchik_Instrumental.pdf | 913.39 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.