Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://elib.belstu.by/handle/123456789/58009
Название: Instrumental method for determination of grape wine turbidity resistance
Авторы: Kasyanchik, Daria
Yegorova, Zinaida
Ключевые слова: determination of the haze of wine
определение мутности вина
food safety
пищевая безопасность
turbidity of wines
помутнение вин
wine materials
виноматериалы
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Kasyanchik, D. Instrumental method for determination of grape wine turbidity resistance / D. Kasyanchik, Z. Yegorova // Recent Trends in Science: Proceedings of the 1st International Scientific and Practical Internet Conference, May 5-6, 2022, Dnipro. - Dnipro, 2022. - P. 28-29. - Bibliogr.: 3 nam.
Краткий осмотр (реферат): The results obtained allow us to conclude that to determine the turbidity resistance of wine materials, it is possible to use an instrumental method for determining turbidity using a turbidity meter, provided that there is a sample of wine (wine material) with the proven turbidity resistance as a standard.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://elib.belstu.by/handle/123456789/58009
Располагается в коллекциях:Статьи в зарубежных изданиях

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kasyanchik_Instrumental.pdf913.39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.